Naujienos

Sužinokite kodėl nereikėtų bijoti refinansavimo paskolų

Kodėl nerekėtų bijoti refinansavimo Paskolų klube?

Kaip žinia, Paskolų klubas savo klientams suteikia galimybę refinansuoti jau turimas paskolas. Kitaip tariant, paskolos gavėjui suteikiama galimybė pasiimti naują paskolą geresnėmis sąlygomis ir padengti vieną ar kelias jau turimas paskolas. Neretai iš investuotojų išgirstame nepagrįstus nuogąstavimus  dėl paskolų, kuriomis paskolų gavėjai siekia refinansuoti jau turimus įsipareigojimus. Atsižvelgiant į Paskolų klubo sukauptą patirtį, teikiame turimus faktus bei jais paremtas įžvalgas, kurios paneigia mitus apie refinansavimo paskolas: 

  1. Paskolų gavėjai, siekiantys refinansuoti turimus įsipareigojimus, dažnu atveju tinkamai vykdo turimus įsipareigojimus esamiems kreditoriams, todėl tikėtina, kad jiems jau yra susiformavę tinkami paskolų grąžinimo įgūdžiai ir suvokimas apie iš to kylančią naudą. Šiems asmenims refinansavus turimus įsipareigojimus kitoms finansų įstaigoms, sumažėja mėnesinių įmokų suma. Atsižvelgiant į tai, pagrįstai galima teigti, kad paskolų gavėjams mažesnes įmokas bus dar lengviau padengti;
  2. Refinansavimo lėšos yra tiesiogiai pervedamos toms bendrovėms, kuriose turima senų įsiskolinimų. Tokiu būdu apsaugomi investuotojų interesai, nes paskolos gavėjai neturi galimybės iš naujai gautos paskolos nepadengti savo turimų paskolų ir prisiimti pernelyg didelių įsipareigojimų.
  3. Paskolų gavėjai jau pilnai įvykdė prisiimtus įsipareigojimus dėl refinansavimo paskolų, kurių vertė 32 000 eurų;
  4. Paskolų klubo investuotojai iš refinansavimo paskirties paskolų jau uždirbo daugiau negu 3 700 eurų palūkanų.

 

Kodėl žmonės renkasi refinansavimo paslaugą Paskolų klube?

 Turbūt daugelis pastebėjote jog paskolos gavėjai palieka žinutes, kad investuotojai matytų kodėl žmogui reikalinga paskola, taip siekdami paspartinti finansavimo procesą. Atrinkome keletą žinučių iš refinansavimo paskolų:

"Noriu refinansuoti turimas paskolas ir sutaupyti, nes kitur moku daugiau. Labai noriu kuo greičiau tai padaryti. Ačiū visiems!"

"Tai yra visos turimos mano paskolos, noriu sujungti į vieną dėl didelių turimų palūkanų. Pats esu dirbantis, taip pat užsiimu individualia veikla, ūkininkauju."

 "Man reikia refinansavimo todėl, kad pas jus mažesnės palūkanos ir gaunasi mažesnis mėnesio mokestis."

Paskelbta:
2016-12-28
Šaltinis:
Panašios naujienos