Naujienos

Tapk naujuoju investuotoju, įvesk savo PINS kortelės numerį, investuok nuo 50 EUR per 90 d. ir gauk 1 000 PINS!

Tapk naujuoju investuotoju, įvesk savo PINS kortelės numerį,  investuok nuo 50 EUR per 90 d. ir gauk 1 000 PINS!

PASKOLŲ KLUBO PINS AKCIJOS TAISYKLĖS

 

  1. Bendrosios nuostatos:
    1. Paskolų klubo PINS akcijos (toliau – Akcija) organizatorius yra UAB „NEO Finance“, juridinio asmens kodas 303225546, buveinės registracijos adresas Verkių g. 25C-1, Vilnius (toliau – Paskolų klubas).
    2. PINS programa – SIA PINS.CO (reg. Nr. 40103273540, Kalku g. 12, Ryga, LV-1050, Latvija) sukurta ir prižiūrima PINS lojalumo programa.
    3.  PINS – vienetai, kuriuos galima rinkti perkant SIA PINS.CO partnerių prekes ir (arba) paslaugas, taip pat iškeisti į prekes ir (arba) paslaugas, kurios yra siūlomos kaip PINS programos dalis.
    4.  Akcija vyksta adresu www.paskoluklubas“ (toliau – Tinklapis). 
    5.  Akcijoje dalyvauti galima naudojantis tarpusavio skolinimosi platformos (toliau – Platformos), esančios adresu www.paskoluklubas“, investuotojo paskyra.
    6. Akcijos pradžia – 2017 m. spalio 4 d.
    7. Šios Akcijos taisyklės (toliau – Taisyklės), yra vienodos visiems Akcijos dalyviams.
    8.  Informacija apie šią Akciją skelbiama www.paskoluklubas.lt ir www.facebook.com/PaskoluKlubas.

 

  1. Akcijos sąlygos:
    1.  Akcijoje gali dalyvauti asmenys, kurie:
      1. Turi PINS nario paskyra, kuri yra internetiniame profilyje svetainėje www.pinsforme.com arba PINS mobiliojoje programėlėje;
      2. Iki Akcijos pradžios neturėjo Paskolų klubo investuotojo paskyros;
      3. Ne vėliau negu per 90 (devyniasdešimt) kalendorinių dienų nuo registracijos dienos savo investuotojo paskyroje įvedė savo PINS kortelės numerį;
      4. Ne vėliau kaip per 90 (devyniasdešimt) dienų nuo registracijos dienos, Platformos biržoje investuoti į vartojimo kreditų gavėjų vartojimo kreditus bent 50 EUR (penkiasdešimt eurų).
    2. Asmenims, kurie atitinka aukščiau nurodytus kriterijus ir nustatyta tvarka investavo į vartojimo kreditų gavėjų vartojimo kreditus, suteikiami 1 000 (vieną tūkstantį) PINS.

 

 

  1. Kitos nuostatos:
    1. Paskolų klubas nėra atsakingas už netinkamus Akcijos dalyvių veiksmus ar padarytas technines klaidas.
    2. Paskolų klubas pasilieka teisę keisti Akcijos taisykles ir sąlygas ar bet kuriuo metu nutraukti Akciją. Paskolų klubas įsipareigoja iš anksto pateikti tokią informaciją Tinklapyje.
    3. Papildoma informacija teikiama telefonu 8 700 800 75 darbo dienomis nuo 9.00 iki 19.00 arba el. paštu [email protected].

 

 

Paskelbta:
2017-10-01
Šaltinis:
Panašios naujienos